Möjligheter

Har faktiskt hänt en del sedan sist, Micke fick jobb på verken så han började där igår morse. Har fram till den 28:e en gång men bara att hoppas på förlängt och förlängt och förlängt ja ni fattar. Vi har ingen längtan härifrån som de är nu och verken ger fina pengar för hans framtid. Han är väl lite ovan att stiga upp strax före sex för att ta 06:22 bussen men jag måste ha bilen så de är vår enda lösning än så länge.
Jag har blivit med häst under veckorna. Kristins fina Calle fick stanna kvar i Edsbyn trots att jullovet är slut och de är inte mig emot alls. Så jag sköter honom när Kristin är i Arbrå under veckorna och hon sköter han på helgerna. En himla fin deal! Är på väg till byn nu för en ridtur. -10, blå himmel och gnistrande snö skriker efter en ridtur. Sen skulle Micke hjälpa och ta in de andra och sen far vi nog till backen ikväll. Ska städa ut julen, bjuda pappa på kräftsoppa och städa åt Per också men de lär hinnas ikväll. I morgon väntar jobb på Knåda förskola! Underbart!

Livet är förjävla fint nu!

Förväntansfull!

Micke blev som tur var pigg på en gång och jag tror inte ens de var magsjuka. Han jobbade iallafall igen igår och sen efter han slutat for vi till Edsbyn på hemligheter, fika hos mamma och var in på Linnea´s och hittade en kofta på rean. Mjuk, skön och lång. Precis som en kofta ska vara och att den sen var på halva priset gjorde den inte sämre. For på ICA och handlade lite eftersom vi hade lovat att bjuda svärmor, svärfar och svärmormor på mat. Pasta med fläskifilégryta smakade bra och lite potatisbakelse till efterrätt. Myste på ganska länge innan dom knatade hem, gjorde kväller rätt tidigt men lik förbannat kom jag inte ur sängen förrän vid tolv idag och de tack vare att mormor ringde och väckte mig annars hade jag nog legat fortfarande. Ska iallafall knata ner till Värdshuset snart och sen när micke slutar vid tre så ska vi fara till Bollnäs en vända och titta lite sen är vi bjuden till Henrik och Maria vid sex på fika och bebismys. Längtar till i morgon när hela framtiden kan visa sig i ett enda telefonsamtal, vore så underbart om det är så! Jobbar inte Mike i morgon så kanske vi hinner med ett besök i backen.

Välkommen

Skålade in det nya året med dyrt bubbel på värdshuset igår. Var ju meningen att jag skulle få skaka lite drinkar igen men icke. Blev avringd men eftersom Micke skulle jobba så tyckte dom att jag kunde komma dit och äta. Jo man tackar, sjukt bra mat och vid 22 klev hälften av personalen av och gjorde mig sällskap. Var en riktigt fin kväll med allt man kan tänka sig att ett nyår ska innehålla. För första gången sen vi blev tillsammans fick jag pussas med Micke på tolvslaget också då alla andra smet ut för att tittat på fyrverkerierna. Vi såg dom genom fönsret tillsammans istället och det var så fint.
Traskade till komministergården vid 3 för att sova där med katterna då resten var på annat håll.
Vaknade mitt på dagen och Mike hade åkt på magsjuka, något vi absolut inte har någon lust med nu eller någon annan gång heller för den delen. Febrig och ont i kroppen också och jag tycker så synd om och försöker ställa upp som betjänt. Uscha.

Har förresten köpt en ny jacka och nya kängor, fint att förnya lite. Underkläder och en tunika också! Hann med att jobba fritidsgård förra veckan också och det var helt awesome. Hoppas på fler kvällar där!

2011 kommer bli ett bra år även om de inte började på bästa tänkbara men jag känner på mig att de kommer bjuda på mycket bra saker.

RSS 2.0