The worlds greatest!

Och jag skulle aldrig ha åkt till lagret idag, som vanligt hittar man massvis med saker man bara måste ha när man inte har pengar. Pengarna räckte iallafall till ett linne och Johan fick ett par byxor med sig hem. Resan var fin och grabbarna underhöll.

Hade ett långt samtal med mor över telefon ikväll, de gör ont att ha långa samtal över telefon när man egentligen bara vill vara fyra år igen och få plats i hennes famn som värmer och tröstar som ingen annan famn kan. Men jag kanske har klippt navelsträngen ändå, kanske de var på tiden men nej jag gillar det inte alls.. Jag behöver din famn mamma. Även när jag är 40 de lovar jag dig..

Fick iallafall veta att världens bästa ska få gå till himlen inom snar framtid. Världens bästa som stått ut med mig i vått och torrt i tio år nu. Världens bästa som jag fick i 10års present, världens bästa som jag inte kan tänka mig ett liv utan. men han är gammal nu, inte alls sig lik. Men fortfarande världens bästa och en underbar vän. kan inte tänka mig att komma hem till lägenheten utan att han möter upp i dörren.. Älskade älskade Doffe.


Skinn smak i stjärten

Pappas flicka som jag är följde jag med han till Örnsköldsvik fram och tillbaka idag. Han skulle hämta en bil åt jobbet. Typ 100 mil tur och retur, kom fram till Ö-vik klev ur bytte bil och började åka hem igen. Inte så underhållande resväg heller men riktigt trevligt och mysigt med en pappa- och Fridadag.
I morgon blir de förmodligen Lager 157 med Micke, Johan och Andreas. Har inte så många kronor att röra mig på men fint att följa med och kika om lagret har något att erbjuda ändå..

Mys med piratfilmer och godis ikväll

Världens bästa Adam drar inatt, var meningen att vi skulle ses igår men jag fick rycka in och jobba lite extra. Hade så gärna velat ses men han kommer iallafall hem över jul som det verkar. Då ska jag baske mig ta mig hem från Sälen ett par timmar och iallafall hinna med en kram.. Tjeckien! Jag håller alla tummar jag har att allt går bra. Glad för hans skull!<3


Lever min dröm

Har lagt upp lite bilder på facebook nu iaf.. Trist att man inte var mer aktiv med kameran där nere, men att vara efterklok hjälper inte. Saknar de så himla mycket, blir så långtråkigt att gå här hemma. Annat var det där när de hände något 24 timmar om dygnet och där man hade 46 stycken galna och underbara människor runt omkring sig hela tiden.. Skulle göra mycket för att få spola tillbaka tiden en månad. Skulle göra massor för att ha pengar till Magaluf reunionen i November. Kan inte ens föreställa mig hur sjuk den kommer bli.

Mickes barndomskompis anlände till Alfta idag. Världens bästa Nyberg, så sjukt skön människa.

Jag åkte och hälsade på en gammalbekant ikväll. Så himla skönt att allt är löst.

I morgon blir de jobb på Tuppens, var inte alls tänkt så den här helgen men de är ett slutet sällskap på 150 personer som ska dit i morgon så jag ställer glatt upp ett par timmar.

På torsdag åker vi till Lindvallen för introduktion



Avgudar de nya jobbet samtidigt som jag måste härifrån, helst nyss

Andra jobbdagen på Tuppens gick som smort, var dock lite folk så de gick lite segt men samma härliga magkänsla fanns hos mig igår också. Så himla roligt gäng och så skön stämning.. kände dock under kvällens lopp att något hände med min rygg, både axlar och ryggslut. Idag är den slut, sjuk smärta i den och jag äter mig hög på värktabletter och den bättre halvan har smort in mig i någon jenkaluktande salva som bränner som eld..
Har varit hos mormor med hela mammasläkten ikväll, mysigt som sjutton även om de var lite dimma där pågrund av värktabletter men god mat och god tårta och fasters prinsessa var go som få..

Mys med halvan ikväll och våra fyrbenta vänner. Fotbollen gick inge vidare.
I morgon blir det stockholm fram och tillbaka för att hämta en bil
På torsdag kommer världens bästa Nyberg och våldsgästar komministergården.
Och igår hände en sak som är ett så självklart tecken på att jag borde vara härifrån redan. Tack och lov för att Sälen väntar om två månader.. För du har förstört alldeles för mycket

Småtimmarna ger alltid massa tankar

Blir så förvirrad av människor man tror man vet var man har men som man egentligen inte har en susning om var man har, folk man tror finns alldeles bakom knuten men som egentligen är flera kvarter bort. Det kanske är sådana människor man inte alls behöver i sitt liv, människor man ändå aldrig blir annat än besviken på men som man inte riktigt vill släppa taget om då man haft något fint eller upplevt något fint tillsammans med...

I morgon kommer Micke hem igen, skulle kommit idag men sommardäck på helikoptern och snöväder var ingen lyckad kombo när det är närmare 30 mil hem..
Kan hända att de blir svampplock, detta tidsfördriv som är bland de mysigaste som finns..

Skulle vilja ha hit My också, hur jag nu ska bära mig åt, eller om jag ska råna en tant för att ha råd att våldsgästa Nyköping..
Magaluf reunion? de vore något. 40 timmar fest på en färja. Jo tack.

Det går bra nu

Jag lovade en stor uppdatering.
Här kommer iallafall en liten.

Magaluf kan inte beskrivas med ord, man måste ha varit med om de för att kunna förstå. Har någon de perfekta ordet för Barskolan på Magaluf så får ni gärna hojta till..
Det var en fantastisk resa med underbara människor, helt oslagabar skola och lärare som slog en med häpnad. Jag lärde mig så sjukt mycket och kan utan att skryta säga att jag är en bra bartender nu.
Jag längtar tillbaka som en tok. Värmen, folket, grabbarna på beach cluben, skolan, flairing på stranden och sköna kommentarer och nya ordspråk som föddes varje dag..


Sverige är inte heller helt fel. Jobbade på Tuppens igår, gick riktigt bra och det var sjukt roligt att jobba. Fick någon slags kick av det och det var en fantastisk känsla att jobb kan ge en sådan känsla..
Ska iaf jobba där fram tills vi åker till Sälen i mitten av december. Ska bli sjukt roligt.
Verkar vara ett bra ställe. Ska dit på introduktion nu i slutet av oktober så jag får väl uppdatera om det senare..

Nu blir de sängläge. Första natten ensam på riktigt länge.. Känns lite skumt.

Jag får återkomma med fler bilder när jag lagt upp dom.
Den här bilden kräver några ord... Kinky pinky party förklarar utstyrseln

RSS 2.0