You like that shit, don´t ya!

Jag är hemma. Eller arlanda ännu så länge..
Det finns inte ord som kan beskriva det vi har upplevt..
Vi är bartenders, duktiga bartenders.
En stor uppdatering med bilder kommer när jag fått sova en vecka..

Saknar det redan..
Helt otroligt.
Och ser ni någon bild någonstans på något som någon inte borde se så ta det med en nypa salt. Det är inte som det ser ut.
Magaluf är Magaluf.. Och allt var helt underbart och helt sjukt

Glad tjej med lite resfeber

Massor med fjärilar i magen men det känns så himla roligt också.. I morgon bär det av, när resan beställdes i vintras så trodde jag nog kanske att den här dagen aldrig skulle komma. Den kändes så fruktansvärt långt borta då.
Jag och Halvan fick glada besked igår då det stod klart att vi har jobb i Sälen i vinter. Känns så himla skönt att åka till Magaluf och veta att vintern löser sig.. Vad som händer oktober, november är ännu oklart men jag ska nog kanske boka in en resa till Linn.. Kan bli lång tid utan henne annars.. Sa nyss hejdå och det gjorde som alltid ont i själen. Vi hade en mys dag i Bollnäs med fika på krokanen och kikade lite i affärer idag..
Träffade en gammal bekant igår. Det kändes bra, riktigt bra. Skönt att rensa luften lite efter så här lång tid..

Det går bra nu


Kanske att jag blir stockholmare ändå

Hirschenkeller eller Blekholmen restaurant och bar som det numera heter. Det klingar fint eller hur. Fick iallafall ett mail därifrån igår eftermiddag om att dom ville ha ner mig på en arbetsintervju idag. Fick total panik, skulle så gärna vilja men det är en himla fel vecka just nu.. För lite pengar för att åka till Stockholm fram och tillbaka, men jag ringde iallafall och dom skulle återkomma. Så typiskt, var som sagt ett himla fint ställe och ett riktigt drömställe att arbeta på..
www.hirschenkeller.se

Kryssningen var helt okej, jag och halvan ägde dansgolven efter att han hade fått i sig ett par jäger,vodka,redbull drinkar.. God mat och mycket mys.. På lördag väntar Magaluf. Baske mig bara fyra dagar kvar nu.






Vila i frid Martin.

RSS 2.0