Batman har aldrig tummen i arselet

Nyss hemkommen från Bollnäs. Var dit på informationsmöte hos polisen. Jag ska helt klart bli polis, det yrket är ju jag så mycket som de bara kan bli. Jag har velat bli det enda sen barnsben så varför inte bara ge sig fan på det och genomföra det. Jag vet att jag kan om jag vill, så har det alltid varit med mig. Bara den rätta viljan och mycket jävlar anamma finns så går det. Jag lovar er.

Var till backen idag, brädan fick följa med idag och det gick hyffsat.. Att raila går ju rätt okej men dom stora hoppen får vänta lite till som det känns, jag är lite feg.
Tycker att Adam borde komma med och åka någon dag. Jag vet att du är sugen på det så vafan. Vi måste få tummen ur.

Three for you på Bonden i helgen, jag jobbar både fredag och lördag och är det någongång man ska på Bonden är det när dessa tjejer kör. Lite smygreklam måste man få göra.

Nu blir det Wii med Micke, Andreas och Bella innan det blir sängen. Bollnäs med mamman i morgon :)

Hur många vuxenpoäng ger längtan efter styrdans?

Tranan är ju tranan, inte ens fint sällskap kunde göra stället i lördags. Hade himla trevligt men tappade suget totalt och fick ont så jag var hemma i rätt bra tid från detta "discopalats". Det värsta är att jag tydligen ska ge det en ny chans på onsdag. Har gett de ett par chanser nu och visst har de varit gånger då man aldrig velat lämna in sin röda garderobsbricka, istället har man velat ha ytterligare några låtar att dansa sina ömma pumpsfötter till. Men jag tror dessa glansdagar har varit. Jag vill dansa styrdans! Hur moget låter inte det, och hur roligt är inte det?
Sen är det ju faktiskt så att jag jobbar många helger och då får man unna sig onsdagstranan ibland.
 
Har varit i backen idag, åkte inget eftersom vi kom iväg så sent men det är samma sak varje gång man väl kommer dit så ångrar man bittert att brädan blev kvar hemma. Micke satte ett par snygga 3:or och 5:or och snart ska jag nog ta och våga mig på big jumpen också. Vill inte komma till Cham som amatöråkare nästa säsong.

Just nu saknar jag förr, eller alldeles nyss. Jag saknar att ha dig intill.

svänga sina lurviga

Det gick bra att jobba igår, jag fick vara garderobsflicka men jag har inget emot det. Lite körigt när det kommer massor med folk samtidigt men rätt lugnt. Bra musik och mycket folk gjorde kvällen trevlig även om det fanns tanter med mustiga viner och karlar som älskar sina katter och är enbart kufisk. Men jag gillar det, det är inte klokt vad många olika sorters människor det finns.
Skjutsade storebror Sipuri till Bollnäs vid halv sex och kom inte i säng förrän kvart över. Har sovit typ fyra timmar och nu ser det ut som det blir tranan. Hur trevligt som helst även om jag förmodligen kanske halvsover på dansgolvet eftersom man är van att sova typ 12 timmar per natt.

Nu blir det dusch och tömning av kattlåda

Chamonix 09/10

Tack Alex, den här bloggen kan vara den snyggaste någonsin.

Linn skickade för någon dag sen och frågade om jag kanske var sugen på Chamonix nästa vinter. Jag kan lova att jag är sugen på Chamonix nästa vinter. Ska ju till Magaluf i tre veckor i September för bartenderutbildning och sen kan man söka jobb på i princip vilken bar i hela världen så jag följer mer än gärna med till Cham för lite jobb och mycket snowboard.. Det känns bra att ha en liten plan för framtiden, det går på något vis så mycket lättare med allting då.
Den som lever får se..

Jobb ikväll, när de flesta andra får helg så börjar mina arbetspass. Bara fredag denna helg. Ganska skönt eftersom jag inte känner mig helt hundra i kroppen.
Nu ska vi ta helikoptern till Edsbyn, alltid lika spännande färder med den farkosten.


Varsågod!

Hoppas du är nöjd med designen puman!

Puss, Alex

När inget annat händer

Jag klipper av håret och skaffar blogg, det är ju i allafall något.
Saknar Linn så det gör ont, har lovat att uppdatera om livet här hemma, det finns inte mycket att skriva kanske.
Det är sig likt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0