Sip´s

Jag har blivit kär, kär i Sälen.. Längtan hem till Edsbyn är kanske större än någonsin den också. Eller fel! jag längtar inte de minsta hem till Edsbyn. jag längtar efter familjen, så mycket så jag snart tar den nyinköpta knallgula bilen och sätter mig de få milen bara för att få krama om och sedan åka tillbaka igen.. Jag längtar efter Linn. Min bästa Linn som alldeles snart befinner sig i Sverige igen om inte nå himla askmoln sätter käppar ihjulet för henne.
Det får väl också läggas till att det är tur att jag och Micke blivit kär i Sälen då vi kommer befinna oss här i sommar också, driva vår egen restaurang eller café. Toppstugan är vår i sommar och det ska bli så himla roligt, lärorikt och en sjujävla utmaning med allt vad inköp, bokföring och allt vad som hör till heter. Men de som inte dödar härdar och drömmen om en cocktailbar kanske inte är allt för långt borta.. Man måste börja någonstans. Hur som helst himla roligt och känns bra att ha fått de förtroendet på oss och en förfrågan. Känns som man nog visat sig från sin bästa sida här i vinter ändå..
Att framtiden skrämmer mig längre? tok! Den känns bara sjukt inbjudande och fantastiskt rolig.. Längesen jag mådde så här bra och vi blir mer och mer nykära för varje dag som går.. Inget stoppar oss nu.. Härliga känsla!

Men först hem till Edsbyn en sväng, jobba lite nattklubb och kanske bonden, saknar gängen! Mysa på med familjen. Packa om. Planera för att sedan packa in oss igen och flytta upp i juni..  Borde frisera skallen och plocka de buskiga brynen. Linn?!!!!

Fyfan vad bra jag mår nu.. Och någon granne ska inte få förstöra.


RSS 2.0