små utbrott i vardagen

Har äntligen lugnat ner mig efter morgonens vredesutbrott.. Bilen har fått någon konstig sjuka och lägger av varannan kilometer. Går lite bättre om man stampar plattan i mattan och den får skrika sig fram då hade man tur om den gick två kilometer. Jag och Micke skrek åt bilar som låg i vägen för vår skrikande bebisblå fara och bilar som bromsade in i korsningarna skrek vi lite extra på.. När vi efter många om och men äntligen kom fram till värdshuset efter att ha använt starthjälpen runt tio gånger så skrattade vi bara. Tittade på varann och var nog egentligen lite skrämd över hur den andre reagerat och betett sig under färden.. Kanske mest rädd över sitt eget beteende.
Jag blev ledig idag pågrund av katastrof dåligt väder och de går ju inte riktigt att ta sig hem med helikoptern heller som sagt så jag sitter på värdshuset. inte mig emot. jag gillar inte ensamhet..

Norge jobben skulle höra av sig efter påsk. vi hinner inte vänta så ytterligare ett par jobb är sökta. vi håller tummarna..
Jag köpte mig en ny bräda igår.. inte alls planerat att göra de denna säsong men fick ett så sjukt bra pris på bräda och bindningar så jag kunde inte säga nej. En stepchild jib stick.. En riktig jibbräda, som jag baske mig ska växa i nu. Jag ska bli den jibtjej jag kan bli.
Halvan och jag firade igår, vi firade den nya brädan, att halvan fyllde 20 i fredags, framtiden och egentligen bara för att. Vi skålade i vitt vin och egentligen räkor men middagen gjorde oss för mätt så räkorna får vänta till ikväll.

Bara en månad kvar av sälen livet nu om vi inte blir här i sommar.. Vet inte vad jag tycker om att de bara är en månad kvar.. Trött på vintern så jag spyr snart, skönt att komma hem då hemlängtan smyger på ibland, ofta nu..
Men samtidigt så blir de konstigt att åka hem. tomt och konstigt.. Så många fina människor här uppe.
Men min fina Linn kommer hem i maj och de längtar jag så jag dör till.. UNDERBART

Längtar hem.

Jag är trött, trött på vintern trots de vackra vädret men att behöva vara inomhus när solen skiner över fjället och bländar mig i min bar vill jag bara sätta mig på en stol och tycka en gnutta synd om mig själv. Men jag är trött, kanske i bristen på friskluft och solljus. De dagar man är ledig är de alltid något annat som behöver göras.
Var i allafall till Göteborg i början av veckan. Arbetsintervju till ett ställe i norska skärgården.. Stället verkar vara helt underbart och lönen var bättre än bra. Så håller tummarna nu och hoppas att turen är på vår sida då dom skulle höra av sig inom en vecka.. Shoppade hem lite från Götet också. Ett par blommiga byxor hör och häpna. Svart brukar ju vara jag men nej. I vår ska jag skutta runt med mina blommiga byxor. i sommar ska jag tjäna multum och till hösten drar jag och halvan till indonesien.. Så ser planerna ut men de är som sagt bara planer. Att dom kan ändras är något jag fått erfarenhet av..

Till helgen fyller hjärtat 20.. Till helgen kommer Henrik med familj. De kommer ge energi och de gör mig inget alls att de kommer bli trångt här.. Vi är lediga och ska njuta av snowboardåkning och massa fin gemenskap. Längtar som tok..

Saknar hemma nu, som sjutton.

RSS 2.0