Shotgun

Halvan fick körkort igår vilket betyder att det är hans tur att köra runt mig, sjukt skönt att sitta bredvid efter att de bara är jag som har kört under våra 1 år och åtta månader.
Klippte och färgade skallen idag, blev inte så mycket skillnad med utväxten är borta en slinga ligger i.
Magaluf väntar om 9 dagar. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Resfebern kryper sakta fram..
I morgon väntar Gävle och sen kräftskiva med familjen, kanske att vi går på Bonden i morgonkväll också..

Nu ska jag plåstra om Halvan som spelat korpfotboll och får nog ett fint blåöga.. Perfekt för jobbmässan i morgon, dom vill ju säkerligen ha någon som ser ut att ha varit ute i slagsmål..

Och tack folket för en fin kväll på komministergården igår..

En fin vecka

Tiden springer ifrån, jag jobbade min sista dag på boendet igår. Skönt samtidigt som de var lite sorgligt. Har varit en rätt fin sommar där trots allt och jag har insett att arbetskollegor över 40 är hur bra som helst. Som en hel hög med extra mammor som ger bra råd på vuxenlivets väg.
Appråpå mammor så saknar jag min mamma. Jag är så sjukt mammig så det nästan skrämmer mig själv, känns som jag tappat bort henne någonstans och kan inte riktigt sätta fingret på varför det har blivit så. Jag behöver en gammal hederlig mammaochfridadag.
Har plockat svamp, de är en fin hobby faktiskt även om det är lite tantvarning på den. Men faktiskt himla fint och riktigt riktigt fint om man har ryggsäcken med fika med sig..

Fest på komministergården i morgon, någon sorts avskedsfest och en släng av fridafyller20fest. Jag låtsas iallafall att det är en sådan.
Kanske en hel massa bilåkande under torsdag och korpmatch i Voxna
Fredagen bjuder på fjällmässa i Gävle, shopping av de sista till Magaluf och på kvällen är det kräftskiva med hela familjen, så underbart och tydligen så blir det kalas för mig på samma gång eftersom jag firar födelsedagen på Magaluf.
Lördag och Söndag är vi på kryssning på Östersjön med mamma, Hans, Kristin och hennes vän och Halvan..

En helt perfekt vecka väntar och sen är de baske mig bara en vecka kvar innan vi drar till Magaluf!!!!!

Fyra jobb har sökts i Sthlm..

Framtiden?

Ett evigt sökande av jobb och ett evigt väntande på svar..
I morgon jobbar jag min sista dag hos mina tanter och farbröder
Om två veckor är jag på Mallorca
Sen?

100 mil i en helikopter

Hemma i Hälsingelandet igen efter ett par dagar i Härjedalen och Jämtland, jag och halvan styrde helikoptern mot Funäsdalen på lördagsförmiddagen för att mysa ett par dagar och lämna ut lite cv:n. Tog en fin tur på fjället på söndagen och njöt av vackra vyer och andades frisk och näst intill oförstörd luft. Hann med att köra i diket och ett besök på fjällmuseet också. Åt gott på kvällen och myste på i den lilla men ack så söta lägenheten. Måndagen gick åt till att söka jobb runt om i Funäs- och Tänndalen. Ser rätt ljust ut tror jag. På måndagskvällen styrde vi farkosten till Östersund för att besöka storebror Sipuri. Även Jens och Tonje sov där med oss till tisdagen. Gick lite på stan och lagade mat med Bella innan vi på tisdagskvällen/ natten åkte hem till Alfta.
Sjukt fina dagar och jag har en stark längtan härifrån nu, faktiskt. Det trodde jag väl aldrig i mitt liv att jag skulle få.. Men det finns liksom inget förutom familjen som håller mig kvar här längre.

Har dessa dagar plockat en hel del svamp, jag blir som manisk under hösten.. Kanske att de också är en sak som skulle kunna hålla mig kvar här.. Mina fina svampställen... Men dom finns ju kvar om höstarna..

Får också tillägga att jag och halvan har sökt jobb på ishotellet i Jukkasjärvi.... Vore fint...

Med huvudet i himlen och fötterna dansar på moder jord

Mycket har hänt sedan sist. Hunden fick åka hem igen, så fruktansvärt jobbigt då jag hade kärat ner mig totalt men när framtiden ser ut som den gör och hunden var större än soffan i vardagsrummet i den lilla tran på Öjollas så fick vi någonstans inse att det inte funkade. Tragiskt men sant.
En hel massa jobb har hunnits med, Micke var i Östersund en vecka, en sjukt lång vecka men jag hann med lek med en saknad Adam och Linn. leksand sommarland besöktes förra veckan. Jobb på bonden under persmässhelgen och bombattentat på Mallorca, känns lite jobbigt att vi ska dit om mindre än fyra veckor men samtidigt så längtar jag så fruktansvärt mycket.

Fjällen i helgen då jag inte orkar vara hemma. Ska sökas en del jobb där också så det blir fint att göra det den här helgen, skönt att komma bort.
Appråpå det så söks jobben för fullt, fina cv:n är skriven med svärmor till hjälp och det vore väl fan om vi inte får något jobb nu.. Östersund vore fint, ramundberget, sälen, funäsdalen? Alperna får vänta till det har blivit lite mer kött på benen..

RSS 2.0