Helikoptern blir snart bucklig

Idag är jag arg på allt vad vinter och bilar heter. De är dömt att misslyckas att försöka starta en 27 årig gammal volvo som rullat 50 000 mil när termometern visar på 29 minus.. Sen till jobbet var jag, går himla bra de där med ett fint första intryck. Men han tycks gilla mig ändå.. Kanon chef..
Inte nog med de. När man slutat och är sjukt hungrig och inte vill annat än hem så ska den till och jävlas igen. Helt död så startade inte monstret på rull heller men en snäll familj stannade och hjälpte oss iallafall.. Men jag kommer få ett frispel om vi ska ha de såhär många fler gånger.. 

Vi åker iallafall hem till Edsbyn på tisdagkväll som de verkar. Både jag och Micke är lediga onsdag och julafton så den får firas hemma.. Hur bra som helst.. och nu på måndag kommer mamma och pappa upp också.. Kan inte bli en bättre vecka än nästa.. Jag hoppas vi tar oss hem bara. Får kanske börja smeka bilen lite ömt istället för att sparka på henne..

Alicia hade varit hemma hos mamma på lilla julafton igår tillsammans med min mormor och morfar..
Och Alicia har alltid gillat Doffe och mamma berättade att han var i himlen nu..
Alicia - Men farmor, hur kom Doffe till himlen då?
Mamma - Jag tror han fick vingar och flög som en fågel
Alicia - Ja det gjorde han nog och Doffe mår bra han nu farmor.
Alicia - Och du farmor, sen när han mår bra igen då kommer han ner hit till oss..

Undebara fasters prinsessa. Så otroligt glad att få komma hem till henne i jul. alla andra med..

Sälenbo och Sambo

Sälen är underbart, snön ligger på backen och vi har ett underbart boende och sambon går inte att klaga på.. Vilken man! 70 kvadrat är stort och skönt men de ryktas om att 8 galna vänner tänker komma upp över nyår och då kommer inte stugan räcka till känns de som.. Men lite trängsel gör mig inget alls med dom människorna, bara mysigt.. Just nu har jag lite långsamt och är lagom uttråkad då micke har kommit igång och jobbat men jag inte börjar förrän i helgen.. Stugan ligger ju lite off så det är inte bara att knata iväg någonstans heller..
Men jag lever och mår bra, åker bräda och känner att jag blir bättre och bättre varje dag,, parken kanske provas på inom kort.. En liten hjärnskakning skakade om igår och fortfarande huvudvärk...
Jul närmar sig, då kommer jag längta hem som sjutton.. Gruvar mig lite..

See ya

RSS 2.0