Så att inte håret blir festivalfett..

Det går inte riktigt att förstå att det är den 17 Juni. Vädret leker fortfarande april och sommarkvällarna är inte så underbara som bara sommarkvällar kan vara.. Även om just denna kväll faktiskt bjöd på smärta i käkar av skratt och solen sken faktiskt över Ingessons altan när håret på mina favorit grabbar rakades av. Steffen stod som frisör och gjorde ett fint jobb. Det går inte att beskriva hur deras huvuden såg ut innan dom slutligen blev kala. Även om Tim och Henke fegade ur och sparade 3 millimeter på sina huvuden medan Micke gick hela vägen och ser ut som någon blandning av ollon och Naziiiledare.. Får dock erkänna att jag blev förvånade av hur fina dom blev..
Nu håller vi tummarna för fint väder på midsommarafton och ännu hårdare för att de blir fint nästa vecka... Peace and Love!!! och jag och mina kalhuvade grabbar är ännu mer laddade.....Deras hår slipper nu bli festivalfeta.. Jag får väl hoppas att torrschampo funkar bra.




Och du Batman!!! Jag ska nog se till att du inte kommer ihåg en sekund från denna festival...

Fy fan vad du är bra

Grattis älskade hjärtat......

Nykär i två skrynkel

Balen var vacker, Micke såg ut som en prins i fracken och vädret höll sig okej. Kan dock inte jämföras med vår bal. Den var något alldeles extra. Nu väntar Mickes student på onsdag och förmodligen ett par dagars festande.
Jobbet har dragit igång började i torsdags och det känns faktiskt helt okej, jag trivs med pensionärerna och deras historier och påhitt.
Var till storebror igår, pratade skit, Henrik och Micke drack öl och lirade lite Wii. Åkte sen vidare till kusin Joel som är hemma ett par veckor från Frankrike. Fint att ses och mer öl dracks. Mer skitsnack också och framtiden planerades. Det känns så rätt med Frankrike till vintersäsongen och jag ska bli grym på bräda..
Hundvakt ikväll till Linas bebisar. Helt underbara skrynkelkillar. Micke sover i soffan och dom snarkar ikapp på golvet.. Skönt med en lugn kväll för att ladda upp inför veckans firande...

Gösta och Bamse

RSS 2.0