Omtöcknad

som vanligt blir det ett tag mellan varje uppdatering, det värsta är väl att jag inte ens har en dålig förklaring till varför.. Jobbar mycket gör jag ju men det är ingen ursäkt för nog skulle jag väl hinna med att slänga upp en uppdatering här på fem minuter om jag bara hade inspirationen. Händer saker gör de ju varje dag så jag kan heller inte skylla på ett ohändelserikt liv.. de är nog som sagt de där med att hitta rätt inspiration. veta att någon stackars sate sitter där ute och läser en blogg som saknar både gnista och bra svensk grammatik.

Sälen är fint fortfarande. Kylan biter sig fast i snoken men helikoptern startar efter att han fick ett nytt batteri. Snowboarden har fått stå ett tag nu på sista tiden då jag inte mått helt hundra och har jobbat mycket.
På tal om det så blev de färd med ambulans till mora natten som var. En jävla kalabalik helt plötsligt och innan jag visste ordet av det så fick jag order över telefon att micke inte fick släppa blicken ifrån mig och tre brandårsmänniskor störtade in i stugan klockan halv 12. Svimmade av på jobbet på kvällen och domnade bort i händer, ben och ansikte och hjärtat som krånglat ett tag nu värkte..
Ambulans som sagt och sen en jävla massa prover som skulle tas när vi kom in i mora, inskriven på intensiven och ekg kopplades och jag vet inte allt..
Fick iaf veta att jag har en gammal hjärtmuskelinfmallation och en hjärtsäcksinflammation som spökar och nu är de vila ett tag som gäller. fick även lite piller utskrivet så nu ska de nog bli ordning på allt igen. Skönt att jag slapp stanna en natt till.. Tur micke var med och underhöll mig

Fick världens finaste mms också.. en liten flicka välkomnar vi till världen i sommar. Ett stort grattis till Henrik och Maria..

Är sjukt shoppingsugen.. sjukskriven och löningsdags är ingen bra kombination. de är tur att de mesta går till hyra, storebror och fortkörningsböter och sen fyller ju halvan år så småningom så bäst att hålla i slantarna.. Henrik, Maria och gänget kommer ju upp dom också så då behövs pengar..

Saknar Familjen och Linn.....men jag lever

RSS 2.0