Som en liten blyg valp i en stor kropp

Bloggen ligger lite på is nu under sommaren som de känns. Jobbar på och sover resten av tiden som det känns.
Har väl kanske inte hänt så mycket sen sist heller för den delen. Varit och hämtat hem en jycke har jag iallafall. En stor leonberger kille på sex år som ska bo hos oss på foder, åt så dåligt på förra stället pågrund av en massa löptikar.. Iallfall en himla härlig kille som heter Jacken. Så idag på min enda lediga dag den här veckan har det badats och badats, han verkade helnöjd när han fick simma omkring i Voxnan..
I morgon ska vi till Bellas stuga på grillning och vattenskidsåkning. Jacken får följa med tror jag eftersom Kristin tar han på förmiddagen när jag jobbar så byts jag av sen när jag slutar och tar honom resten av dagen.. Mor har åkt till Island för att njuta av att fylla 50. Det är hon värd.
Nu sängen för att börja jobbpasset sju i morgon..

Peace and Love

Kommer kunna leva länge på de fem dagarna som tillbringades i Borlänge.. Totalt nyktert för min del av både den ena och den andra anledningen. Men det gjorde mig absolut ingenting att dricka cola i hettan.. Det gjorde mig heller ingenting att vakna svettig och äcklig i tältet där temperaturen låg långt över 25 grader. Det gjorde mig inget att tältet spilldes ned av ravioli. Det gjorde mig inget att bajjamajjorna luktade fruktansvärt där dom låg i den stekande solen, det gjorde mig heller inget att skogen bredvid oss luktade värre än varm kissblöja på pensionärshemmen.. Det gjorde mig inget att magen bara klarade av hårdmackor och mjukost heller inget att köerna var man än skulle var 100 meter lång. 
Det var bara helt underbart, med underbara människor.. Även om mer tid skulle velat spenderats med Adam men får ta igen den tiden hemma nu istället.. Promoe och Kalle Baah var höjdpunkter, Även att mysa på gräsmattan till allas vår Winnerbäck var något som jag kan leva på länge nu... Bandet sitter kvar på armen, ett minne att leva på när det känns tufft att kliva upp klockan sex för att åka och jobba....
Tack alla för en himla fin festival!

Bilder kommer förhoppningsvis.

RSS 2.0